Skip to main content

Jachthaven de Bijland

een prachtige uitvalbasis
In jachthaven de Bijland treft u een hoogwaardig voorzieningenniveau aan met veel faciliteiten. De ruime ligplaatsen zijn alle voorzien van water en electra-aansluitingen. Een trailerhelling zorgt ervoor dat uw boot (tot 45 ton) eenvoudig in en uit het water komt. Via de trailerhelling heeft u ondermeer toegang tot een unieke speedbootbaan, waar u snel kunt varen.

Aan de wal staat 2.000 m2 overdekte botenstalling ter beschikking. Bovendien bestaat er gelegenheid voor het laten verrichten van diverse reparaties en het inbouwen van bijvoorbeeld boegschroeven. Ook kan uw boot op een milieuvriendelijk wijze worden afgespoten.

De jachthaven beschikt over een gezellig en eigentijds cafe-restaurant. U kunt er terecht voor een goed verzorgde maaltijd, maar ook om vanaf het terras te genieten van het prachtige uitzicht over de Bijland.

 

In de jachthaven zijn verschillende drijvende vakantiebungalows. Deze luxe en ruim opgezette bungalows zijn comfortabel en compleet ingericht voor 2-4 of 4-7 personen. Behalve over een zit- en kookgedeelte beschikken de bungalows over 1 tot 3 slaapkamers, bad met douche en een zonneterras met eigen aanlegsteiger voor uw boot.


Camper plaats

12 plaatsen
Wij hebben 12 camperplaatsen beschikbaar zo kunt u heerlijk genieten van een vakantie aan De Bijland. De Bijland is een natuurgebied, er gelden wat dat betreft natuurlijk een paar bijpassende huisregels. Wilt u deze lezen kunt u hier klikken.